Blogger mı Wordpress mi? Yarış atımı bunlar acaba :) - Teknoloji Günlüğü - Yakup Çetin
Son Teknoloji Makaleleri
Loading...

19 Ekim 2020 Pazartesi

Blogger mı Wordpress mi? Yarış atımı bunlar acaba :)


Tüm blogger veya wordpress sitelerinde sitenin içeriği birazda kişisel ve teknoloji ağırlıklı ise bu var; Blogger mı Wordpress mi?

Bu olay bana şunu anımsatıyor At mı yoksa Eşşek mi? :) bu soruyu dahada karmaşık yaparak iki yazılımında tabanda aynı altyapıdan türeyip geliştiğini varsayarsak Yumurta mı tavuktan çıkar, Tavuk mu Yumurtadan çıkar? diyebiliriz. 

Bu şekilde sorular ve görüş önerilerini sıraladıkça sıralayabiliriz. 

Bakın Google üzerinde Yaklaşık 258.000 sonuç var ve bu makale 258.000 +1 :) 

Şuan yazdığım kişisel sitemde bir blogger sitesi iyidir kötüdür vs demeyeceğim çünkü ikisi de iyidir kullanış amacınız önemli olan. 

En başında Blogger'de ücretsiz domain kullanımı ile sadece isim adınızı alarak site açabilirsiniz. Yok host alanı derdi, Ssl derdi yok trafik aşştı yazılımda açık çıkacak vs vs derdi yok. Bedavaya yola devam diyoruz (bir domain adresinin 90 TL olduğu günümüzde çokta bedava denemez) 

Şimdi gelelim Wordpress'e web üzerindeki Seo uygulaması gerektiren önemli sitelerin çoğunun alt yapısında Wordpress yer alıyor. Tasarım çok, geliştirici çok, ücretsiz olanları saymayın ücrete tabi çok fazla ürün var. 

Reseller hostingi olan birisi olarak alanımda olsa da devamlı olarak zahmetsizliğinden dolayı şahsen ben Blogger kullanıyorum. Ancak işin özüne bakarsak Blogger mı Wordpress mi? demeeye gerek yok sen bu siteyi ne için kullanacaksın ve ne kadar efor harcamayı düşünüyorsun esas mesele bu. 

Herkese güzel yayınlar diliyorum.

Yakup Çetin 19.10.2020 


Yorumla ve görüşün değerlensin


EmoticonEmoticon

    Hayat bir an, o da bu an...
Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done