Youtube Sanatçılar İçin Doğrulanmış Kanal Uygulamasına geçiyor. - Teknoloji Günlüğü - Yakup Çetin
Son Teknoloji Makaleleri
Loading...

6 Nisan 2018 Cuma

Youtube Sanatçılar İçin Doğrulanmış Kanal Uygulamasına geçiyor.


Youtube açıkladığı bildiriyle yeni bir düzenlemeye gitti,  yeni uygulama olan Sanatçılar İçin Doğrulanmış Kanal Uygulaması detayları şu şekilde; 

YouTube'da bir sanatçıyı takip etmek istediğinizde bazen sanatçının birden fazla kanalı olduğunu görebilirsiniz. Bu kanallardan hangisine abone olmanız gerektiğini nasıl anlarsınız?

Hayranlarının işini kolaylaştırmak için sanatçılarla birlikte çalışarak şarkılarını, albümlerini ve videolarını tek bir Resmi Sanatçı Kanalı altında bir araya getirdik. Sanatçı abonelikleriniz ve bildirimleriniz yakında Resmi Sanatçı Kanallarına taşınacak. Resmi Sanatçı Kanalı aboneliklerinizi de diğer kanal abonelikleriniz gibi yönetebileceksiniz. Şu anda abone olduğunuz ikincil sanatçı kanalı abonelikleriniz devre dışı bırakılacak.

Sanatçılara ait tek bir kanala abone olarak en sevdiğiniz sanatçıları ve müziklerini kolayca takip edebilirsiniz!

YouTube Music Team

2 yorum

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Orjinal eserinizi offical kanalınızda yayınlayıp video yükleme ekranında ayar kısmında telif kısmı var burada https://creativecommons.org/choose/?lang=tr bu adresteki veriye göre lisans talep edin gerekli belge sorabiliro süreci bilmiyorum eserinizi yayınlayanlarında videolarında paylaş vs kısmının olduğu son son menüden bildiri seçip oradan "Haklarımı ihlal ediyor" dediğinizde gerekli telif bildirimi yükleniciye gidecektir.

    Benim bildiğim bu kadardır ama o şekilde hiç telif bildirmedim ne gibi ek bilgiler ister bilmiyorum. kolay gelsin.

    YanıtlaSil


EmoticonEmoticon

    Hayat bir an, o da bu an...
Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done